От тук насетне – 28 март е определена като дата

...
 От тук насетне – 28 март е определена като дата
Коментари Харесай

Борисов за Радев:Като е казал 28 март, да не бяга

 

„ От тук насетне – 28 март е избрана като дата за избори и се допуска, че когато един път е казана, би трябвало да се отстоява от тези, които са споделили - надлежно президентът Радев “. Това съобщи в границите на първото за 2021 година държавно съвещание министър-председателят Бойко Борисов.

Той посочи още, че страната ни до този миг съумява по допустимо най-хубавия метод да преодолее рецесията, провокирана от Covid-19:

„ Изпратихме една сложна година, от февруари до декември – пандемия с доста и разнообразни ограничения, които се постановяваше да се взимат, доста компликации за българските жители, за бизнеса, за стопанската система. Но мисля, че допустимо по най-хубавия метод преодоляхме досега тези неприятности “, отбелязва министър председателят.

Борисов акцентира още, че в цяла Европа не престават да се постановат строги ограничения, което няма по какъв начин да не въздейства върху финансите и стопанската система на страните членки:

„ Нашите съседи, в огромните страни в Европа, в най-мощните стопански системи е към този момент на всички места в действие локдауна. Не знам до каква степен може да устоят финансите и стопанската система на страните членки. Така че остава ни имунизацията като избавителен пояс, ритмично към този момент върви имунизирането,  добра организация, в това отношение мисля, че отново се оправяме по един от най-хубавия метод в Европа “.

„ Остава ни имунизацията като избавителен пояс, ритмично към този момент върви имунизирането “, уточни още министър-председателят и прибавя, че в това отношение страната ни също има строга организация и се оправяме по един от най-хубавите способи в Европа.

Малко по-рано президентъ съобщи: " Не виждам подготвеност за тези избори. За мен е значимо по какъв начин ще се подсигурява здравето и правото на избор на българите. За мен има значение успеваемостта на предизборната акция ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР